Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 89-90-91-92-93


Τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ
Επεισόδια 89-90-91-92-93
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 89 ΕΔΩ 90 ΕΔΩ 91 ΕΔΩ
92 ΕΔΩ 93 ΕΔΩ

Επεισόδιο 89

Η Κυβέλη στη κλινική κάνει εργασιοθεραπεία και ψυχοθεραπεία, προσποιείται την υγιή και περιμένει τον Ρήγα. Ο Ορέστης δεμένος στο κρεβάτι της Μάριον δικαιούται ένα τηλεφώνημα σε ανοιχτή ακρόαση που το κάνει στον Λεωνίδα. Ο Ηλίας μιλάει στον Σέργιο για την επίσκεψη της Σούγκαρ η οποία ψάχνει τον πατέρα της. Ο Νικολάου στην εταιρία η Νέφη του φέρνει κάποια από τα λεφτά εκείνος ειδοποιεί τον Σέργιο. Η Μαρία με τη Σούγκαρ τσακώνονται ποια θα μαγειρέψει για τον Τζίμη. Η Νάντια αποφασίζει ότι θέλει να είναι με τον Αλέξανδρο και τα παιδιά του.


Επεισόδιο 90

Ο Ορέστης φυλακισμένος της Μάριον και με τα δύο πόδια του άχρηστα και δεμένα, προσπαθεί να το σκάσει από το ερημικό σπίτι όσο η Μάριον λείπει. Η Κυβέλη στην κλινική παίρνει ένα σημείωμα από τον Ρήγα όπως πιστεύει. Η Σούγκαρ και η Μαρία αντιλαμβάνονται ότι και οι δύο διεκδικούν τον Τζίμη. Ο Νικολάου επιστρατεύει τον Σέργιο για να καταγράψουν τις απειλές των Ρώσων και να απελευθερώσουν τη Νέφη. Η Νάντια πέφτει στην παγίδα της καλής νοικοκυράς. Ο Αλέξανδρος της ζητάει να τον βοηθήσει με τα παιδιά του. Ο Άρης κάνει μια επίσκεψη στον Ηλία να του μιλήσει για τον νεανικό του έρωτα την Κίκα. Ο Σέργιος αποφασίζει να ξεδιαλύνει αν ο Ρήγας έχει επιστρέψει.


Επεισόδιο 91

Η Κυβέλη περιμένει όλο το βράδυ τον Ρήγα να έρθει να την πάρει. Η Νάντια πηγαίνει από το νοσοκομείο να πάρει τον Νικολάου σπίτι. Ο Ορέστης και η Μάριον παίζουν σκάκι με έπαθλο ένα τηλεφώνημα που θα κάνει ο Ορέστης. Η Σούγκαρ προτείνει στον Τζίμη να αντικαταστήσει στο μπαρ την Σάντρα που φεύγει. Η Μαρία υποψιάζεται ότι ο Τζίμης είναι με την Σούγκαρ και πάει να τους κατασκοπεύσει. Ο Ηλίας πιστεύει ότι ο Αρης είναι στην Αθήνα με την Κίκα. Ο Αλέξανδρος ψάχνει να βρει την Νάντια αλλά εκείνη είναι με τον Νικολάου και τον φροντίζει. Ο Σέργιος παίρνει το μήνυμα του Ορέστη και φεύγει να τον σώσει αν προλάβει.


Επεισόδιο 92

Ο Ορέστης προσπαθεί να καθυστερήσει το τέλος για να προλάβει ο Σέργιος. Στο σπίτι όλοι είναι ανήσυχοι γιατί καταλαβαίνουν ότι κάτι συμβαίνει στο αφεντικό τους. Η Κυβέλη προσπαθεί να βγει από την κλινική, η τέταρτη εντολή πλησιάζει. Η Σούγκαρ τσακώνεται με τον Πάρη και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Τζίμη. Ο Νικολάου ξυπνάει στο κρεβάτι της Νάντιας. Ο Αλέξανδρος της ζητάει το λόγο που δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Η Μαρία σκέφτεται ένα κόλπο για να ξεφορτωθεί την Σούγκαρ και να έχει τον Τζίμη δικό της. Ο Ορέστης γυρίζει σπίτι με τον Σέργιο.


Επεισόδιο 93

Ο Ορέστης και η Κυβέλη στο σπίτι τους μετά από δυο περιπέτειες που παρά λίγο να τους χωρίσουν οριστικά. Θα είναι όμως και πάλι μαζί; Ο Ηλίας ετοιμάζεται να φύγει για Αθήνα όταν έρχεται στο σπίτι ο Σέργιος και του λέει για την Κυβέλη. Η Σούγκαρ αποφασίζει να ερευνήσει το θέμα του πατέρα της, ποιος παλιός πολιτικός τελικά είναι ο πραγματικός της πατέρας; Ο Αλέξανδρος φέρνει την κόρη του στο πλατό πράγμα που κάνει την Νάντια έξαλλη. Ο Νικολάου πηγαίνει στην εταιρία και γίνεται πρόεδρος στη θέση του Ορέστη ώσπου εκείνος να αναρρώσει, το σχέδιό του να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη αναβιώνει.

Τα νέα επεισόδια 94-95-96-97-98 ΕΔΩ
99-100-101-102-103 ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΑ 5 ΚΛΕΙΔΙΑ: ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΞΑΝΑ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Για τα επεισόδια


82 ΕΔΩ
83 ΕΔΩ
84 ΕΔΩ
85 ΕΔΩ
86 ΕΔΩ
87 ΕΔΩ
88 ΕΔΩ
89 ΕΔΩ
90 ΕΔΩ
91 ΕΔΩ
92 ΕΔΩ
93 ΕΔΩ
Για όλα τα επεισόδια της σειράς κλικ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα Τα πέντε κλειδιά
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου