Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 84-85-86-87-88


Τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ
Επεισόδια 84-85-86-87-88
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 84 ΕΔΩ 85 ΕΔΩ 86 ΕΔΩ
87 ΕΔΩ 88 ΕΔΩ

Επεισόδιο 84

Η Κυβέλη γλυτώνει παρά τρίχα από την απειλή του Ρήγα. Ο Ορέστης ανησυχεί γιατί δεν καταλαβαίνει τι της συμβαίνει. Στον Ηλία η Σούγκαρ και ο Πάρης για να τον ρωτήσουν μήπως ξέρει σε ποιόν πολιτικό δούλευε η μητέρα της Σούγκαρ. Η Νάντια υποφέρει για την, όπως νομίζει, απιστία του Αλέξανδρου. Ο Τζίμης αποζητά την αγκαλιά της Σούγκαρ τώρα που υποφέρει και ο Πάρης ζηλεύει. Ο Νικολάου κάνει τα πάντα για να γλυτώσει τη Νέφη από τους Ρώσους αλλά τον περιμένει μια τεράστια έκπληξη.


Επεισόδιο 85

Ο Ορέστης πρέπει να παραστεί σε μια εκδήλωση που θα τον βραβεύσουν για τον καλύτερο επιχειρηματία της χρονιάς. Η Κυβέλη μαθαίνει από τον Ρήγα ότι απαγωγέας του παιδιού μπορεί να είναι κάποιος που ούτε μπορούσε να το φανταστεί. Η Νάντια πηγαίνει να παρηγορήσει τον Τζίμη και του ζητάει κάτι που δεν μπορεί να γίνει. Η Σούγκαρ ψάχνει για τον πατέρα της. Ο Νικολάου χάλια από την κοροϊδία της Νέφη. Η Βέρα βρίσκει στα πράγματα της Χαρίκλειας ένα γράμμα που αλλάζει τα πάντα.


Επεισόδιο 86

Η Κυβέλη αλλάζει τη γνώμη που είχε ως τώρα για τον Ρήγα. Περιμένει να έρθει να τη σώσει και να βρουν μαζί την Μαργαρίτα. Η Νάντια αποφασίζει να ξεχάσει τον Αλέξανδρο. Ο Ορέστης ανακαλύπτει ότι ο Νικολάου έκλεψε λεφτά της εταιρίας για να εξαγοράσει τη Νέφη και θα τον τιμωρήσει. Πηγαίνει στη βράβευσή του ως επιχειρηματία της χρονιάς αλλά δε φτάνει ποτέ. Ο Πάρης, η Σούγκαρ, η Μαρία και ο Τζίμης μπλέκονται σε ένα ερωτικό γαϊτανάκι με αφορμή το γράμμα της Χαρίκλειας


Επεισόδιο 87

Η Κυβέλη περιμένει τον Ρήγα να έρθει να την πάρει από την κλινική. Ο Ορέστης συνέρχεται στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της Μάριον. Η Νάντια μαθαίνει την αλήθεια για τη Λιάνα και την απιστία του Αλέξανδρου. Η Κίκα στην Αθήνα υπογράφει το βιβλίο της. Η Σούγκαρ με τον Πάρη πηγαίνουν στον Ηλία για άλλη μια φορά. Η Βέρα υποψιάζεται ότι κάτι κακό συμβαίνει στον Ορέστη. Ο Νικολάου τρώει ξύλο από τη Ρωσική μαφία.


Επεισόδιο 88

Ο Ορέστης στο κρησφύγετο της Μάριον με σπασμένο πόδι πρέπει να βρει τρόπο να ξεφύγει. Ο Σέργιος υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει στον Ορέστη αλλά δεν ξέρει τι. Η Κυβέλη λέει στην Κατερίνα ότι θα φύγει με τον Ρήγα και η Κατερίνα αποφασίζει να κάνει κάτι για να τη σταματήσει και ειδοποιεί τον Σέργιο. Η Σούγκαρ κοιμάται στο σπίτι του Τζίμη και ο Πάρης ζηλεύει. Η Μαρία λέει στη Βέρα ότι της αρέσει ο Τζίμης και θα τον κάνει να την ερωτευτεί. Η Νάντια γνωρίζει κάτω από περίεργες συνθήκες τα παιδιά του Αλέξανδρου.

τα επόμενα επεισόδια 89-90-91-92-93 ΕΔΩ
94-95-96-97-98 ΕΔΩ
99-100-101-102-103 ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΑ 5 ΚΛΕΙΔΙΑ: ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΞΑΝΑ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Για τα επεισόδια

76 ΕΔΩ
77 ΕΔΩ
78 ΕΔΩ
79 ΕΔΩ
80 ΕΔΩ
81 ΕΔΩ
82 ΕΔΩ
83 ΕΔΩ
84 ΕΔΩ
85 ΕΔΩ
86 ΕΔΩ
87 ΕΔΩ
88 ΕΔΩ
Για όλα τα επεισόδια της σειράς κλικ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα Τα πέντε κλειδιά
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου