Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 79-80-81-82-83


Τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ
Επεισόδια 79-80-81-82-83
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 79 ΕΔΩ 80 ΕΔΩ 81 ΕΔΩ
82 ΕΔΩ 83 ΕΔΩ

Επεισόδιο 79

Η Άννα απειλεί τη Χαρίκλεια. Η Κυβέλη ζητά επιτέλους από τον Ορέστη να συναντηθούν αλλά η συνάντηση δεν έχει το σκοπό που ελπίζει ο Ορέστης Ο Νικολάοου αναγκάζεται από τους μαφιόζους να κάνει μια απάτη. Ο Σέργιος αποκαλύπτει στον Ορέστη το παρελθόν της Κυβέλης με το Ρήγα. . Η Χαρίκλεια γράφει ένα γράμμα γεμάτο αποκαλύψεις με σκοπό να το στείλει στην Κυβέλη μέσω της Κατερίνας αλλά είναι πια πολύ αργά.


Επεισόδιο 80

Η Σούγκαρ έρχεται αντιμέτωπη με μια ξαφνική αποκάλυψη. Ο φίλος της μητέρας της, θυμάται ένα όνομα. Ο Σέργιος διενεργεί ανακρίσεις σε όλο το προσωπικό του Δελμούζου και μαθαίνει για τη σχέση του Ορέστη με τη Βέρα. Ο Τζίμη παραδέχεται στο Νικολάου ότι δεν μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο και παραιτείται ωστόσο η αστυνομία τον ψάχνει για να του πει κάτι που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του. Μετά απ’ αυτό δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος


Επεισόδιο 81

Η Κυβέλη μαθαίνει τα κακά νέα για τη Χαρίκλεια και αισθάνεται τύψεις και φόβο, κάποιος στο σπίτι τους σκοτώνει. Ο Τζίμης πηγαίνει στο αρχοντικό να δει τη μάνα του χωρίς να ξέρει τίποτα. Εκεί μαθαίνει ότι η Χαρίκλεια δεν ζει πια και έξαλλος θέλει να μάθει αν είναι ατύχημα η δολοφονία. Η Σούγκαρ έχει μάθει ότι ο πατέρας της δεν είναι αυτός που πίστευε ως τώρα για πατέρας και την πιάνει το παράπονο. Ο Νικολάου με τη Νέφη προσπαθούν να γλυτώσουν απ τους Ρώσους και την παίρνει να την κρύψει σ’ ένα κρησφύγετο. Η Σούγκαρ πηγαίνει να παρηγορήσει τον Τζίμη. Ο Αλέξανδρος προσφέρει ένα ονειρικό βράδυ στην Νάντια

Επεισόδιο 82

Η οικογένεια αποφασίζει να βάλει την Κυβέλη σε μια κλινική για να ηρεμίσει. Την αναλαμβάνει ο Φίλιππος γιατρός και φίλος του Ορέστη. Η κηδεία της Χαρίκλειας φτάνει όλους στα όριά τους. Μήπως τελικά ήταν φόνος; Ο Τζίμης είναι αποφασισμένος να το ψάξει. Ο Νικολάου πηγαίνει να βρει την Νέφη στο καταφύγιο που την έκρυψε αλλά εκεί τον περιμένει έκπληξη. Η Νάντια ψάχνει αλλά δεν βρίσκει τον Αλέξανδρο πουθενά. Η Κυβέλη δέχεται ένα μήνυμα από τους απαγωγείς.

Επεισόδιο 83

Η Κυβέλη στην κλινική βλέπει τον Ρήγα στο δωμάτιό της, μιλάνε για τη σχέση τους. Είναι αλήθεια; Είναι εκεί ο Ρήγας; Τον φαντάζεται; Ο Ορέστης έχει να αντιμετωπίσει την απειλή του Τζίμη που τον κατηγορεί για τον θάνατο της Χαρίκλειας. Ο Πάρης κάνει σκηνή στη Σούγκαρ για τη στάση της απέναντι στον Τζίμη. Η Νάντια αντιμετωπίζει την απειλή Λιάνα στη σχέση της με τον Αλέξανδρο. Ποια είναι η Λιάνα; Η Κίκα με την προτροπή της Κυβέλης φεύγει για Αθήνα για το βιβλίο της.

Τα επόμενα επεισόδια 84-85-86-87-88 ΕΔΩ
89-90-91-92-93 ΕΔΩ
94-95-96-97-98 ΕΔΩ

77 ΕΔΩ
78 ΕΔΩ
79 ΕΔΩ
80 ΕΔΩ
81 ΕΔΩ
82 ΕΔΩ
83 ΕΔΩ
Για όλα τα επεισόδια της σειράς κλικ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα Τα πέντε κλειδιά


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου